Om os

UNIQCARE har eksisteret i godt 20 år og drives af Agnethe og Jørgen Frederiksen. Vores arbejdsområder er indenfor service og reparation af elektronisk apparatur, samt salg og rådgivning indenfor vandrensningsmaskiner, kostprodukter og plejeprodukter, herunder CBD olier og cremer.

Vi har altid arbejdet målrettet med at hjælpe mennesker til at tage ansvar for sig selv og interesseret os for naturprodukter, der kan hjælpe med at holde os sunde og aktive samt bevare livsgnisten.

De produkter vi selv bruger og anbefaler er altid af højeste kvalitet, og noget vi fuldt og helt kan stå inde for

Agnethe er uddannet ernærings-og hulholdningsøkonom samt fysiurgisk massør. Hun har desuden i 2019 uddannet sig som coach hos Mindjuice Academy i København.  Ud over at undervise på husholdningsskole og aftenskole har Agnethe arbejdet som kostvejleder og drevet massage og hudpleje klinik i Ikast.

Jørgen er uddannet indenfor Service og reparation af elektronisk udstyr og data infrastruktur. Han har de seneste 13 år kørt UNICARE`s service værksted med bl.a. reparation af Rõss Estetica elektroterapi apparater i Danmark og Sverige.                                   Jørgen er ligeledes stærkt engageret i miljø og helse og arbejder sammen med Agnethe på at udbrede kendskabet til naturprodukter og sund levevis. Han har, ligesom Agnethe, taget coachuddannelsen hos Mindjuice Academy i 2019.