Om os

UNIQCARE har eksisteret i godt 20 år og drives af Agnethe og Jørgen Frederiksen.

UNIQCARE – kort fortalt

UNIQCARE har eksisteret i godt 20 år og drives af Agnethe og Jørgen Frederiksen. Vores arbejdsområder er indenfor salg og rådgivning indenfor kostprodukter og plejeprodukter, herunder olier og cremer samt vand og luftrensningsmaskiner. Desuden udfører vi service og reparation af elektronisk udstyr.

Vi har altid arbejdet målrettet med at hjælpe mennesker til øget livskvalitet og velvære og deler gerne vores interesse for naturprodukter, der kan hjælpe med at holde os sunde og aktive samt bevare livsgnisten.

De produkter vi selv bruger og anbefaler er altid af højeste kvalitet, og noget vi fuldt og helt kan stå inde for.

agnethe

Agnethe

Agnethe er uddannet ernærings-og hulholdningsøkonom samt fysiurgisk massør. Hun har desuden i 2019 uddannet sig som coach hos Mindjuice Academy i København. Ud over at undervise på husholdningsskole og aftenskole har Agnethe arbejdet som kostvejleder og har solgt forskellige kosttilskud de sidste 20 år. Dette har medført at hun er blevet inspireret til at følge med i forskningen på verdensplan omkring disse produkter, og nu har en bred viden også om vitaminer og mineraler, og hvordan rigtig brug af dem kan gøre en stor forskel ved forskellige lidelser.

jorgen

Jørgen

Jørgen er uddannet indenfor Service og reparation af elektronisk udstyr og data infrastruktur. Han har de seneste 15 år kørt UNIQCARE’s service værksted med bl.a. reparation af TEI System elektroterapi apparater i Danmark og Sverige. Jørgen er ligeledes stærkt engageret i miljø og helse og arbejder sammen med Agnethe på at udbrede kendskabet til naturprodukter og sund levevis. Han har, ligesom Agnethe, taget coachuddannelsen hos Mindjuice Academy i 2019.

Vores forretning er vores passion

Vores forretning er vores passion, og derfor er vi altid parate til at yde optimal service. Det gælder både information til dig som kunde og opfølgning efter køb, hvis du bruger Helse produkter. Desuden giver vi dig de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt før du køber, f.eks. ved at tilbyde en luftrenser på prøve, eller komme hjem til dig og drøfte detaljerne omkring installation af en vandrenser.

Vi har åbent for vejledning pr. telefon fra kl. 9-9 (21), altså 12 timer dagligt, så tøv ikke med at ringe hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at give dig optimal hjælp og information.

Kontakt os i dag